KANAL KOMUNIKIMI

Blog i dedikuar që mundëson shkëmbimin e përvojave, njohurive, pyetjeve të ndryshme dhe në të cilin zhvillohen diskutime për zgjidhjen e rasteve të caktuara. Kjo pjesë ofron mundësinë për diskutim midis OSHC-ve, ekspertëve dhe institucioneve për tema të ndryshme por edhe për raste specifike, për të cilat kërkohet mbështetje dhe mendim ose gjithashtu për ndarjen e një historie, të hapur për diskutim.

Notifications
Clear all

Forum Members

 

Avatar Member Information Registered date
  Elida
  Admin |  1/10 | Posts: 6 |
2021-05-10
  Agime
  Registered |  0/10 | Posts: 2 |
2021-10-04
  Blerina Dibra
  Registered |  0/10 | Posts: 1 |
2021-10-06
  ALTRI Center
  Registered |  0/10 | Posts: 1 |
2021-09-23
  hildegardehavil
  Registered |  0/10 | Posts: 0 |
2022-01-25
  vida97510618570
  Registered |  0/10 | Posts: 0 |
2022-01-25
  vickiisabel6616
  Registered |  0/10 | Posts: 0 |
2022-01-25
  otiliaremley611
  Registered |  0/10 | Posts: 0 |
2022-01-25
  magaretfinnan30
  Registered |  0/10 | Posts: 0 |
2022-01-25
  kathleengossett
  Registered |  0/10 | Posts: 0 |
2022-01-25
  delphiamccormic
  Registered |  0/10 | Posts: 0 |
2022-01-25
  brigittesqx0156
  Registered |  0/10 | Posts: 0 |
2022-01-25
  keeshameldrum7
  Registered |  0/10 | Posts: 0 |
2022-01-25
  margeryrahman9
  Registered |  0/10 | Posts: 0 |
2022-01-25
  yanirahetrick52
  Registered |  0/10 | Posts: 0 |
2022-01-25
Page 1 / 1919
Share:

Platforma ”të drejtat e të dënuarve dhe të paraburgosurve” është ndërtuar nga Qendra ALTRI në kuadër të projektit “Nxitja e standarteve Evropiane në mbrojtjen e të drejtave të njeriut për komunitet të qëndrueshme”, i cili financohet nga Bashkimi Evropian (BE) dhe zbatohet nga Shërbimi Ligjor Falas Tiranë (TLAS) në partneritet me Fondacionin Qendra Evropiane në Shqipëri.

Scroll Up