KANAL KOMUNIKIMI

Blog i dedikuar që mundëson shkëmbimin e përvojave, njohurive, pyetjeve të ndryshme dhe në të cilin zhvillohen diskutime për zgjidhjen e rasteve të caktuara. Kjo pjesë ofron mundësinë për diskutim midis OSHC-ve, ekspertëve dhe institucioneve për tema të ndryshme por edhe për raste specifike, për të cilat kërkohet mbështetje dhe mendim ose gjithashtu për ndarjen e një historie, të hapur për diskutim.

Notifications
Clear all
Johnsmith
Johnsmith
Group: Registered
Joined: 2021-10-27
New Member

About Me

McAfee Activate is simple through the retail card. You can get started with Mcafee.com/Activate in three easy steps. 1. Type in your code. 2. Login, 3. Get protected. If you have any queries, please feel free to contact us.

Magellan GPS Update | Norton.com/setup | Mcafee.com/Activate | Garmin Express | Linksys Extender Setup | BT Mail | Mywifiext | Tomtom Update | 123.hp.com | Extender.linksys.com | Belkin N300 Setup | Norton Login | McAfee Login | Outlook 365 login | Norton.com/setup | Shaw Webmail | Portal.office.com | Garmin Express.

Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share:

Platforma ”të drejtat e të dënuarve dhe të paraburgosurve” është ndërtuar nga Qendra ALTRI në kuadër të projektit “Nxitja e standarteve Evropiane në mbrojtjen e të drejtave të njeriut për komunitet të qëndrueshme”, i cili financohet nga Bashkimi Evropian (BE) dhe zbatohet nga Shërbimi Ligjor Falas Tiranë (TLAS) në partneritet me Fondacionin Qendra Evropiane në Shqipëri.